DIENSTEN

Ontwerp

Heeft u verbouwplannen maar komt u er niet uit? Of lijkt het u gewoon leuk als er een professional samen met u naar de mogelijkheden kijkt van uw verbouwplannen, zodat u het meeste uit uw ruimte haalt? Dan kan Dinges Design u helpen.

In het ontwerp process zoek ik graag samen met de opdrachtgever naar de essentie van de opdracht. Ik kijk niet alleen naar de harde eisen van het project maar kijk juist graag verder. Wat wilt u met dit ontwerp bereiken? Wat voor gevoel wilt u hebben in de ruimte? Vrij, open of juist knus? Of moet de ruimte inspireren, motiveren of verbinden? Dit is waar de essentie van de opdracht ligt. Door deze essentie als uitgangspunt te nemen ontstaan er vaak verrassende en unieke ontwerpen.

3d Visualisatie

Heeft u een idee maar wil u eerst weten hoe dit er eigenlijk uit gaat zien? Of wil u verschillende opties vergelijken? Dan kan een 3D tekening en/of visualisatie (artist impression) erg handig zijn. 

Bouwkundig tekenwerk

Heeft u al een ontwerp en heeft u enkel bouwtekeningen nodig? Bijvoorbeeld voor een omgevingsvergunning of voor de aannemer? Dinges Design kan u ook hier mee helpen.

door nienke borgman

architectuur & ontwerp studio